Popular categories

Dárkové balení čaje Samurai Shot + panák

Vyzrajte na nedostatek energie s přírodním energeťákem Samurai Shot. Zažene ospalá rána, bodne na noční a dobije energii i kdykoli během dne. V práci i třeba na celodenním výšlapu. A jako bonus posílí imunitu, a ještě dobře chutná. Dárkové balení obsahuje 500ml láhev čaje Samurai Shot + stylového panáka. Perfektní dárek pro všechny, kteří rádi zkouší nové věci. Nebo už jste snad někdy zkusili funkční nealko panák, který čerpá sílu jen z přírodních surovin? Tenhle je navíc vymyšlený a vyrobený v Česku.
Nápoj Samurai Shot doporučujeme skladovat v lednici a po otevření spotřebovat do 1 měsíce. Pít ho můžete samotný, zředěný sodovkou či džusem, namíchaný v koktejlu nebo třeba zalitý horkou vodou či mlékem.


Dárkové balení čajů: Výběr příchutí

  • 1x 500 ml Bitter Green s obsahem kofeinu 60 mg na 50 ml (složení: voda, 10 % sypaný zelený vietnamský čaj, cesmína velkolistá (kuting), konzervanty: kyselina citronová a sorban draselný)
  • 1× 500 ml Matcha s obsahem kofeinu 60 mg na 50 ml (složení: voda, 10 % zelený čaj Sencha, 2 % zelený čaj Matcha, 15 % hruškový koncentrát, konzervanty: kyselina citronová, sorban draselný)
  • 1× 500 ml Maté Rio s obsahem kofeinu 40 mg na 50 ml (složení: voda, 10 % yerba mate, kůra pomeranče, jablka, květy chrpy, aroma marakuja, třtinový cukr, konzervanty: kyselina citrónová a sorban draselný)
  • 1× 500 ml Masala Spicy s obsahem kofeinu 40 mg na 50 ml (složení: voda, 10 % směs koření (cejlonská skořice, kardamom zelený, pepř černý, fenykl, hřebíček, chilli, zázvor), 5 % černého indického čaje, třtinový cukr, konzervanty: kyselina citrónová a sorban draselný)
  • 1× 500 ml Gingerhead bez kofeinu (složení: voda, 10 % čerstvý zázvor, 10 % třtinový cukr, kurkuma, chilli, citrónová šťáva, konzervant: sorban draselný)

Všechny příchutě (kromě Gingerheadu) obsahují vysoké množství kofeinu a nejsou vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy a osoby přecitlivělé na kofein.
adrop

 

Datum: 

02.04.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

467,00 Kč