Popular categories

Pirátská truhla: Úniková hra na doma

Milujete únikové hry, ale přijdou vám všechny trochu na jedno brdo? V tom případě pro vás máme naprostou pecku – tahle úniková místnost se vešla do jednoho kufru!
Respektive do pirátské truhly, kde na vás čeká hromada zámečků, šuplíčků, tajných dveří, tlačítek, šoupátek a elektronických hádanek. Dovnitř se ale musíte nejprve dostat. K tomu vám pomohou indicie a týmová práce. Tahle únikovka se totiž nejlépe hraje ve více lidech. Ale pokud se na to cítíte, klidně se do řešení pusťte sami. Času na to budete mít tolik, kolik jen budete potřebovat.

  • Úniková hra Pirátská truhla je navíc jeden z nejlepších escape boxů na světě! Nadšený z něho byl například i kouzelník a youtuber Chris Ramsey, který má po celém světě 6 milionů sledujících.
  • Tuhle únikovou truhlu si můžete zahrát kdekoliv. Doma, na chatě i třeba na koleji. Přepravní službou vám box doručíme kamkoli po celé ČR. Jen mějte na paměti, že vyzvednout tuhle hru musí ten, kdo ji objednal, jinak předání není možné.
  • Truhla bude připravená na hraní a do řešení se můžete pustit okamžitě. A to buď sami, nebo v partě až 4 hráčů. Časově omezeni nejste, takže si rébusy můžete řádně vychutnat. Běžně řešení zabere okolo 60 až 90 minut. Jakmile budete mít dohráno, stačí celou únikovku vrátit zpět do krabice a vrátit kurýrovi.

adrop

Datum: 

11.04.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

2 500,00 Kč