Popular categories

Venkovní úniková hra: Tajemství templářů

Spojte procházku historickým centrem Litomyšle s napínavou únikovou hrou, kterou zvládnou i začátečníci. A o co tady běží? Velmistr templářů vám svěřil tajný recept na nesmrtelnost a váš úkol je najít pro něj vhodný úkryt. Na první pohled to vypadá jednoduše, ale to by vám v patách nesměli být potomci středověké inkvizice, kteří mají na recept zálusk. Naštěstí vás zmerčili z věže, která nemá výtah, takže máte slušný náskok. Velmistr si ale potřebuje ověřit, že jste pro tento úkol opravdu vyvolení, proto na cestě za úkrytem čeká pár hádanek a šifer. Zvládnete recept uchránit, nebo se dostanete do rukou inkvizice? Tahle venkovní úniková hra v Litomyšli je skvělý dárek pro malé i velké nadšence do tajemných příběhů a hádanek.


Obecný program zážitku

  • Unikněte středověké inkvizici a najdete úkryt pro lektvar nesmrtelnosti? Abyste si mohli tuhle únikovku zahrát, je potřeba stáhnout aplikaci (cca 20 MB) a vzít si na pomoc dostatečně nabitý mobil s daty. A samozřejmě se obléknout tak, aby vám bylo příjemně za jakéhokoli počasí. Zahrát si můžete kdykoli od 8:00 do 22:00. Po 22 hodině jsou některé průchody a zahrady na trase zavřené, takže na to myslete při plánování.
  • Venkovní únikovka v historickém centru Litomyšli propojuje skutečný svět s virtuální realitou a je vhodná pro 1 až 6 osob včetně dětí. Během hraní nachodíte přibližně 2,5 km a celé luštění pak trvá okolo 1,5 hodiny. Hraje se na čas, ale nebojte, kdybyste byli v koncích, vždy je možnost nápovědy. Jestli budete hrát na jednom zařízení, nebo v režimu multiplayer, je jen na vás.

adrop

Datum: 

15.02.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 099,00 Kč