Popular categories

Sold

4chodové degustační menu pro 2 osoby

Zamilujte si i vy kulinářské umění šéfkuchaře Tomáše Kapouna – kouzlí v Restaurantu Albert Málek****, která je součástí Rožnovského pivovaru. Kromě stovek a tisíců hvězdiček od spokojených hostů nedávno přibyly ještě 3 hvězdy od šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, a to je pochvala, která se cení. Tomáš Kapoun se navíc umístil v soutěži Zlatý kuchař 2018 v kategorii Objev roku na 2. místě.


4chodové degustační menu pro 2 osoby

  • 2× přípitek vínem Rothschild z rodinných vinic ve Francii (à 0,1 l)
  • 2× amuse bouche
  • 2× předkrm (à 80 g) nebo polévka podle výběru:
  • Tatarák z makrely, rajče, meloun, limeta
  • Šlehaný kozí tvaroh (z farmy Zerlina z Vigantic), jahody, černé olivy, rum
  • Lisované koleno (maso od jihomoravského řezníka, 48 hodin marinované a poté 24 hodin pomalu pečené), foie gras, marinované vlašáky, majonéza z piva
  • Gazpacho z červeného zelí, hrubozrnná hořčice, okurka
  • Krém ze sena, uzený špek, pažitkový chleba
  • Zeleninové consommé, broskve, kedluben, fenykl
  • 4× hlavní chod (à 80 g masa v syrovém stavu) podle výběru:
  • Bůček (maso marinované 48 hodin ve 12 druzích bylin a poté 36 hodin pomalu pečené) – 36 hodin pečený bok, trhané rameno, špalda, jablka, Rothschild
  • Kachna – kachní prso, brokolice, višně, granola
  • Králík (od místních chovatelů) – králičí hřbet, konfit ze stehen, polenta, zelí, parmazán
  • Krůta (od místních chovatelů) – krůtí prso, trhané stehno, paprikáš, quinoa, paprika
  • Svíčková (hovězí maso se nechává zrát 28 až 32 dní, než se začne zpracovávat) – hovězí kýta, slanina, variace knedlíků
  • Sirloin (hovězí maso se nechává zrát 28 až 32 dní, než se začne zpracovávat) – hovězí roštěná, boulanger brambory, kapusta, kližka
  • Ryba – ryba dne, cuketa, šafrán, houževnatec, rýže
  • Variace listových salátů, ovoce, výhonky, sezónní zelenina
  • 2× dezert podle výběru:
  • Chocolate – 6 textur čokolády, sorbet z blond čokolády
  • Jahody s jasmínem – marinované jahody, jahodové meringue, jasmínová esence, vanilková smetana, jasmínová rýže
  • Lesní ovoce – mražený jogurt, paté de fruit, želé, med
  • Květinová zahrada – zmrzlina z fialek, sorbet z bezu, zmrzlina ze slunečnice, čerstvé ovoce, slad

Restaurant Albert Málek****
Pivovarská 6, Rožnov pod Radhoštěm, 756 61

Datum: 

30.08.2019 - 06.09.2019

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 199,00 Kč