Sold
3chodové degustační menu pro jednoho
Kdo by tušil, že sedmé nebe se nenachází nad zemí, ale pod zemí. Totiž pod skalou, konkrétně Břesteckou.
Tam stojí penzion s restaurací, do které vás tamní kuchaři lákají na 3chodové degustační menu. Nejprve si přiťuknete sklenkou portského nebo nealkoholickým crodinem, pak vás čeká předkrm a hlavní chod dle výběru: těšte se na tataráček z lososa nebo carpaccio z červené řepy a filírovaný flank steak či vepřovou panenku v bylinkové krustě. Sladkou tečkou na závěr bude čokoládový fondant s espressem nebo cappuccinem.
- Aperitiv:
- Portské víno, 0,5 dl
- nebo
- Crodino, 1 dl (nealkoholický aperitiv)
- Předkrm:
- Tataráček z lososa na křupavém bylinkovém toustu, 100 g
- nebo
- Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem na rukolovém lůžku, 100 g
- Hlavní chod:
- Filírovaný flank steak (250 g) se švestkovou klevelou a wasabi kaší
- nebo
- Vepřová panenka v bylinkové krustě (200 g) s grilovanou zeleninou a brambůrky grenaille
- Dezert:
- Domácí čokoládový fondant s lesním ovocem a vanilkovou zmrzlinou + espresso nebo cappuccino
Penzion Pod Břesteckou skalou
Břestek 234, Břestek, 687 08
Datum:
21.11.2020 - 31.03.2021
Kraj:
Kategorie:
Částka:
659,00 Kč