Popular categories

40 minut dlouhá pleťová péče Inlight

Nechte se hýčkat v luxusně zařízeném bio salonu, kde si užijete profesionální péči o Vaši pleť bez chemie. Kosmetická péče probíhá pouze s prověřenými ekologickými a šetrnými značkami jako je 100% bio kosmetika Inlight Organic, kterou si zamilovaly herecké hvězdy v čele s Aňou Geislerovou. Vyzkoušejte náš balíček, je plný přírody, hýčkání a relaxace.


Průběh:

  • čeká vás 40 minut dlouhá pleťová péče Inlight, která rozzáří Váš obličej. Za studena lisované oleje v bio kvalitě dodají pokožce přírodní látky nezbytné pro výživu a regeneraci. Kosmetické ošetření detoxikuje pleť a povzbudí biochemické i imunitní procesy, pleť omladí, vypne a zrelaxuje. Následuje nalíčení opět 100% přírodní bio kosmetikou Zuii Organic, která obsahuje květy růže Damašské, jasmín a heřmánek. Šálek bylinkového detoxikačního bio čaje Vám prohřeje 3.čakru a pomůže Vám odstranit nahromaděné napětí po každodenním shonu.

Balíček obsahuje:

  • pleťová mini péče Inlight Organic, nalíčení Zuii Organic dekorativní kosmetikou, občerstvení (káva, čaj, voda a domácí bio sušenka).

allegria

Datum: 

05.04.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 580,00 Kč