Bohaté tříchodové menu na lodi pro dvě osoby
Užijte si netradiční gurmánský zážitek v botelu Albatros***, který kotví v historickém centru Prahy. V krásné lodní restauraci s prvky z mahagonového dřeva si společně se svou drahou polovičkou vychutnáte bohaté menu o třech chodech.
- 2× předkrm dle výběru
Tatarák z amerického býčka (100 g), topinka
Carpaccio z hovězí svíčkové s domácím bazalkovým pestem sypané parmezánem a rukolou, bylinková bageta (80 g)
- 2× hlavní jídlo dle výběru
Hovězí guláš s houskovým knedlíkem, červená cibulka (150 g)
Svíčková omáčka s hovězím masem, karlovarský knedlík (150 g)
Španělský ptáček s kulatozrnnou rýží (200 g)
Halušky s brynzou a špekem (350 g)
Kuřecí nebo vepřový řízek s lehkým bramborovým salátem (200 g)
Hovězí burger, chilli majonéza, rozpečená slanina, cheddar na domácí bulce, steakové hranolky (150 g)
Burger s trhaným vepřovým masem, rajče, rukola, cibule, okurka na domácí bulce, steakové hranolky (200 g)
Vepřová žebra marinovaná v medu, sójové omáčce, chilli a česneku, pečená brambora s cheddarem (350 g)
Marinovaná kuřecí křídla dochucená omáčkou louisiana, řapíkatý celer, karotka, omáčka blue cheese, bageta (500 g)
Kuřecí supreme na másle, teplý zeleninový salát, grenaille (250 g)
Restované krevety na česneku s chilli a koriandrem, bageta (150 g)
Caesar salát kuřecí – trhaný římský salát s grilovaným kuřecím prsíčkem a dresinkem (100 g)
Caesar salát krevetový – trhaný římský salát s restovanými krevetami a dresinkem (100 g)
- 2× dezert dle výběru
Panna cotta s jahodami
Palačinka s ovocem, zmrzlinou a šlehačkou
Zmrzlinový pohár se šlehačkou
Jablečný závin se šlehačkou
Botel Albatros***
Nábřeží Ludvíka Svobody, Praha, 110 00