Toto jsou dnešní nejlepší nabídky. Denně procházíme stovky obchodů a hledáme jen to, co se skutečně vyplatí. Pokud jste našli nabídku, která zde není, přidejte ji sem a sdílejte ji s námi!

Dárkové jazykové poukazy 1+1 zdarma

V rámci vánoční akce 1+1 zdarma na Jazykovedarky.cz obdarujte sami sebe nebo se v jazyce posuňte společně se svou druhou polovičkou

  • 1+1 ZDARMA: 1 dárkový poukaz koupíte, druhý, ve stejné hodnotě, od nás dostanete ZDARMA.
  • Kvalitní papír: Záleží nám na tom, aby dárek udělal dojem, proto Vám poukaz pošleme poštou vytištěný na kvalitním tvrdém papíře.
  • Prodloužená garance 100% spokojenosti: Pokud dárek netrefíte, máte od nás prodlouženou garanci 100% spokojenosti. Až do 15.1.2024 si svůj nákup můžete rozmyslet a vrátíme Vám všechny peníze.
  • Doživotní licence: Dárkový poukaz je možné uplatnit na vybrané kurzy s doživotní licencí nebo na předplatné všech našich kurzů. Možnost výběru je na obdarovaném. Můžete teď koupit začít studovat  hned nebo třeba až za 5 let.
  • Výběr z téměř stovky kurzů: Každý dárkový poukaz je možné uplatnit na náš jakýkoli libovolný kurz angličtiny, němčiny, španělštiny, francouzštiny, ruštiny nebo italštiny. Každý z vás tak má svůj vlastní libovolný kurz.

Všechny TŘI druhy dárkových poukazů a jednotlivé možnosti využití najdete na odkazu KUP TEĎ

Datum: 

27.12.2023 - 31.12.2023

Kategorie: 

Částka: 

0,00 Kč