Popular categories

Dávný zločin: Venkovní úniková hra

Právě je rok 1958 a s novinářským štábem přijíždíte do Žatce pořídit reportáž z místní moštárny. Ta slaví 10 let provozu v bývalém pivovaru Dreher. Při sběru informací si nevšimnete, kolik je hodin. Ujede vám poslední vlak. Nedá se nic dělat, zůstanete na noc. A ještě, že tak. Díky tomu natrefíte na příběh, který by vám záviděl každý novinář.
V hotelu se seznámíte s mužem a jeho tragickým příběhem dávné lásky. Slíbíte mu pomoc při pátrání po událostech jedné noci. Brzy se z toho začne rýsovat reportáž hodná první strany časopisu. Jenže pak začnou na povrch vyplouvat znepokojivé věci, které je možná lepší na světlo světa netahat. Je hlavní hrdina oběť nebo zločinec?

  • Venkovní únikovka v Žatci propojuje skutečný svět s virtuální realitou. Hodí se pro tým v počtu ideálně do 6 osob. Díky střední obtížnosti osloví začátečníky, ale zahrají si i zkušení hráči. Rozplétání příběhu zabere okolo 180 minut, při kterých nachodíte přibližně 3,5 km historickým centrem města. Hraje se na body a čas vás tudíž nijak netlačí. Aktivační kód ke hře ale jde získat pouze v pracovní dny od 9 do 17 hodin. Zahrát si pak můžete kdykoli během světla.

adrop

Datum: 

14.08.2024 - 31.12.2025

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 099,00 Kč