Popular categories

Degustace rumu v Cubana baru

Připravte se na dobrodružnou plavbu plnou vůní a chutí, která vás vezme po celém rumovém světě. Ať už jste k rumům teprve přičichli, nebo vám v krvi kolují dlouhé roky, při řízené degustaci v Brně si přijdete na své.
Vybrat si totiž můžete ze 3 variant degustací. Od základní degustace rumů, kde ochutnáte 7 vzorků rumů z celého světa, přes pokročilou ochutnávku, kde vás čeká 7 znaleckých kousků, až po variantu master pro opravdové rumové profíky, kde si s vašimi chuťovými buňkami pohrají výběrové kousky, které běžně na baru nenajdete.

  • Rumová degustace probíhá vždy ve vypsaném termínu a je tedy potřeba si své místečko nejprve rezervovat. V Cubana baru v Brně se vás pak ujme rumový profík, který vás provede zajímavostmi o tomto tekutém zázraku z cukrové třtiny.
  • Těšte se na zajímavosti z historie, informace o tom, jak se tradičně rum vyrábí a samozřejmě i nějaké ty perličky z této oblasti. Degustace trvá zhruba dvě hodiny, takže bude samozřejmě prostor nejen na ochutnávání, ale také na dotazy, na které vám tady rádi odpoví.
  • Každý ochutnávaný vzorek má objem 0,02 l. Ochutnávané rumy uvidíte vždy po rozkliknutí jednotlivých variant. Jestli se za poznáváním chutí vydáte sami, nebo ve dvou, záleží pak vždy na zvolené variantě.

adrop

Datum: 

02.07.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

849,00 Kč