Popular categories

Degustace vín (nejen) z Jižní Ameriky

Jižní Amerika patří mezi vinařské velmoci světa. Chile proslulo kvalitními odrůdovými víny a vinařská historie tu sahá až do 16. století. V tuto dobu vinohradnictví začalo vzkvétat i v Argentině, která dnes patří mezi největší vinařské země světa.
A vína z těchto oblastí si teď můžete vychutnat i vy, když se vydáte do Olomouce na jejich degustaci, při které se navíc dozvíte vše, co vás kdy o vínu zajímalo.
Společnost má navíc pod palcem rodilý Chilan, který každý rok jezdí vybírat vína přímo do tamních vinic, takže se dozvíte vše o podmínkách vzniku degustovaných vín.
Vybrat si můžete z několika variant zážitku. Se skleničkou v ruce se tak buď vydáte po Jižní Americe se 6 nebo 8 vzorky kvalitních vín, případně rovnou okoštujete 10 kousků z Chile, Argentiny, JAR i Evropy. Bolavé nohy u tohoto cestování nehrozí. A když budete degustování střídat s nealkem, nečeká vás ani bolehlav. Tak na zdraví!


Na výběr máte ze tří variant degustací:

  • Seznámení s víny Jižní Ameriky se 6 vzorky bílého, růžového a červeného vína, díky kterým pochopíte, proč jsou vína ze zdejších oblastí celosvětové oblíbená.
  • Prozkoumání Jižní Ameriky s 8 vzorky vín od šumivého přes růžové intermezzo po sladké fortifikované víno. Také vás čekají svěží vína z pobřeží Atlantiku, aromatická bílá vína zrající ve výšce 1 000 m n. m. i červená vína z úpatí And.
  • Exkurze do světa vín z Nového světa a Evropy s 10 vzorky exkluzivních vín od limitovaných edicí až po vína oceněná světovými kritiky, které ocení i ti nejnáročnější. Ochutnávat se budou prvotřídní vína z Argentiny, Chile, JAR i Evropy.

adrop

Datum: 

11.04.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

399,00 Kč