Popular categories

Sold

Domácí paštika kuřecí supreme i vepř. T-Bone steak

Maso je základ. To dobře vědí v Restauraci Moravský grunt, kde si v rámci dnešního menu pochutnáte na domácí paštice, kvalitním vepřovém steaku i kuřecím supreme. Restaurace je zařízena v hanáckém duchu a vyzdobena dřevěnými prvky dobového stylu. Topí se tu dřevem, oheň dodává prostoru jedinečnou atmosféru.
  • 1× domácí paštika s křupavým chlebem
  • 1× vepřový T-Bone, 300 g + 1× kuřecí supreme, 200 g
  • 1× brambory grenaille, 250 g
  • 2× omáčka (houbová, pepřová)
  • 2× panna cotta, 70 g
  • 1× salát vinaigretten s dresinkem  150 g
  • 1× grilovaná zelenina, 200 g 
Moravský grunt
Nedbalova 38/23, Olomouc

Datum: 

15.06.2018 - 22.06.2018

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

579,00 Kč