Popular categories

Jízda v závodní buggy na uzavřené trati

Snili jste o tom zazávodit si na uzavřeném okruhu? Být tak trochu jezdec rallye? Nebo se projet v závodním speciálu? Projeďte se na kartcross v závodně upravené buggy Motor Suzuki GSX-R 600ccm se zrychlením z 0 na 100 km/h 4s. Splňte sobě, či svým blízkým sen a vyzkoušejte, jaké to je řídit závodní buggy na uzavřené dráze, která pravidelně hostí prestižní závody jako je Mistrovství České republiky i Mistrovství Evropy v autocrossu. Po celou dobu konání akce se o Vás bude starat vyškolený personál, který se postará nejen o Vaši bezpečnost, ale znásobí Váš zážitek svými zkušenostmi. Budete se cítit jako opravdový závodník díky profesionálnímu zázemí a závodnímu vybavení.


Průběh

  • Na místo konání se dostavte min. 15 minut před začátkem jízdy, předložíte poukaz, OP a řidičské oprávnění sk. B. Následně spolu s hosteskou vyplníte smlouvu o pronájmu buggy. Poté se obléknete do kombinézy, která Vám bude zapůjčena spolu s kuklou, helmou a rukavicemi. Nakonec se usadíte do buggy a personál Vám vysvětlí její ovládání, nastaví Vám 5ti bodové pásy a seznámí Vás s tratí. Na místě si můžete dokoupit záznam z jízdy za 300 Kč, který Vám bude zaslán přes úschovnu na e-mail, který nahlásíte. Kvůli bezpečnosti jezdí na trati vždy jen jedna buggy. Zážitek trvá cca 20 minut i s instruktáží.

Balíček obsahuje

  • Exkluzivní pronájem dráhy, 3 kola v buggy Motor Suzuki GSX-R 600ccm, instruktáž, PHM, zázemí týmu, zapůjčení závodního vybavení (rukavice, kukla, helma, kombinéza).

allegria

Datum: 

01.04.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

2 099,00 Kč