Toto jsou dnešní nejlepší nabídky. Denně procházíme stovky obchodů a hledáme jen to, co se skutečně vyplatí. Pokud jste našli nabídku, která zde není, přidejte ji sem a sdílejte ji s námi!

JUNIORSKÉ SANDÁLY NIKE SUNRAY PROTECT

Sleva z 849,00 Kč

UŠETŘÍŠ 320,00 KČ!

 

JUNIORSKÉ SANDÁLY NIKE SUNRAY PROTECT (PS) 903631-002 NIKE

Juniorské sandály Sunray Protect značky Nike účinně větrají nohy v horkých dnech a chrání prsty před bolestivými modřinami.

Děti milují venkovní aktivity. Ve venkovním prostředí může každé dítě lehce narazit na ostrý kámen, nerovnou cestu nebo jiné překážky, které mohou způsobit tvorbu modřin nebo odřenin kůže. Zvláště zranitelná jsou místa kolem prstů. Nike proto navrhnul letní sandály s předním zvýšeným gumovým lemem. Toto řešení, v kombinaci se zpevněným svrškem, chrání prsty a horní část chodidla. Hluboké výřezy ve svršku také zajišťují dobrou prodyšnost a tepelnou regulaci.

Elastický svrchní materiál poskytuje dítěti svobodu pohybu. Zapínání na suchý zip je snadno použitelné pro děti všech věkových kategorií a díky možnosti nastavení délky lze botu přizpůsobit tvaru chodidla. Gumová podrážka s běhounem zajišťuje dobrou přilnavost na suchých a mokrých površích, což pomáhá neklidnému dítěti snadno udržovat rovnováhu. Estetické a pečlivě zpracované sandály Nike se dobře kombinují s letním oblečením.

Datum: 

01.08.2018 - 15.09.2018

Kategorie: 

Částka: 

529,00 Kč