Popular categories

Krmení krokodýlů pro dva

Zajímají Vás krokodýli a aligátoři? Rádi byste se o nich dověděli více a viděli je naživo? Ve speciálně zařízené Krokodýlí Zoo Praha se potkáte s desítkami živých kajmanů, krokodýlů i aligátorů, včetně vzácných druhů, jejichž populace ve volné přírodě nedosahuje ani 150 jedinců. A co víc - během exklusivní prohlídky si je budete moct i sami nakrmit! Uvidíte: aligátory americké, čínské, několik druhů kajmanů, skupinu krokodýlů moreletových, ale i další druhy jako jsou krokodýl nilský, krokodýl čelnatý, nebo siamský. Díky zkušeným průvodcům, se navíc dozvíte běžně nepublikované zajímavosti ze života krokodýlů, ale i stále nově objevované poznatky, které nám přežívající současníci dinosaurů odhalují jen krůček po krůčku. Vítejte do exotického světa těchto tajemných plazů, užijte si blízké setkání s krokodýly!

Průběh:

  • po příchodu na místo konání předáte průvodci svůj zážitkový poukaz. V rámci prohlídky se Vám bude věnovat zkušený odborník na krokodýly. Provede Vás celou zoo, představí jednotlivé chovance, poskytne informace k vystavovaným wildlife fotografiím a seznámí Vás se zajímavými a nejnovějšími poznatky ze světa krokodýlů. To vše je spojeno s pochutnáním si na kvalitním vínu při samotné prohlídce a to přímo mezi nádržemi se zvířaty. Na závěr prohlídky mají návštěvníci možnost si sami krokodýly nakrmit. Z krmení pořídíme kvalitní fotodokumentaci za použití profesionální fotografické techniky. Fotografie Vám budou následně zaslány e-mailem. Na místě máte možnost fotografování se s mláďaty krokodýlů.

Balíček obsahuje:

  • vstup, konzumaci kvalitních vín, vlastní krmení krokodýlů, komentovanou prohlídku fotogalerie, fotodokumentace z krmení krokodýlů (až 3 fotografie).

allegria

Datum: 

20.03.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 759,00 Kč