Toto jsou dnešní nejlepší nabídky. Denně procházíme stovky obchodů a hledáme jen to, co se skutečně vyplatí. Pokud jste našli nabídku, která zde není, přidejte ji sem a sdílejte ji s námi!

Monster High - Zkrášlovací studio - sleva 200 Kč

Všichni na Monster High milují zkrášlování! Barví si vlasy, upravují si účesy, dokonce si dělají pleťové masky. Nevěřili byste, že i pan Hackington byl přistižen s pleťovou maskou na obličeji. Tato sada je určena na výrobu kouzelných vlasových pramínků nebo třeba na výrobu vlastních gelů na vlasy. Vše je bezpečné a navíc ZÁBAVNÉ. 

---

Jako ostatně všechno s označením "Monster High", tak i tato zkrášlovací sada stojí běžně nemálo stokorun (cenové rozpětí 600 - 750 Kč - viz. cenové srovnání Heureka). Pokud doma máte malého fanouška Monster High a chtěli byste mu udělat radost, nenechte si ujít akční cenu prodejce SEVT.cz, u kterého nyní tutu zábavnou hru pořídíte za skvělých 399 Kč.

---

Připravte Monster zářící gely na vlasy, Monster účesy nebo Monster pleťové masky a staňte se neodolatelnými. Vystupte z davu se Zkrášlujícím studiem.

 

  • vhodné pro děti: od 8 let
  • určeno pro: 1 a více hráčů
  • přibližná doba hraní: 30+ min

Datum: 

23.02.2015 - 02.03.2015

Kategorie: 

Částka: 

399,00 Kč