Popular categories

Najdi mého vraha: Venkovní úniková hra

Město je protkané příběhy skrz na skrz. Každé zákoutí by mohlo vyprávět příběhy plné radosti i smutku. Tenhle příběh je však mrazivý do morku kostí. Pojďme se ale nejprve seznámit – jsem Michael Blackwood, spisovatel detektivních příběhů. A právě jsem se stal hlavním hrdinou jednoho takového příběhu, jehož konec zatím nikdo nevyřešil.
Jako každý jiný den mě kroky zanesly k chrámu svaté Barbory, kde jsem rád čerpal inspiraci. Jenže jsem byl zavražděn. Nevím proč, nevím kým. A moje duše tak nemá klid, aby mohla odejít. Proto bych vás rád poprosil, abyste tuhle detektivku rozpletli a já mohl konečně najít klid.

  • Detektivní venkovní únikovka v Kutné hoře propojuje skutečný svět s virtuální realitou a umožní vám objevit město z nečekané perspektivy. Díky střední obtížnosti je vhodná i pro úplné začátečníky. Užijí si ji ale i středně pokročilí únikovkáři. Rozplétání příběhu vám zabere okolo 150 minut, při kterých nachodíte přibližně 2 km nejkrásnějšími místy historického města. Pustit se do toho můžete v týmu až 8 osob. Hraje se na body a čas vás tudíž nijak netlačí. Aktivační kód ke hře jde získat pouze v pracovní dny od 9 do 17 hodin. Zahrát si pak můžete kdykoli.

adrop

Datum: 

18.10.2024 - 31.12.2025

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 099,00 Kč