Popular categories

Sold

Online čajový kurz s vítězem Tea Master Cupu

Chcete své čajové obzory rozšířit dál než na zalití sáčku horkou vodou? Zapomenout na uspěchané evropské zvyky? Tak to jste tady správně. O své vědomosti (a trochu východního zenu) se s vámi podělí čajový mistr Jaromír Horák, zakladatel spolku Čajomír a vítěz přípravy čaje na Tea Master Cupu ČR 2016.
Na zážitkovém online kurzu vás naučí, jak správně vařit čaj a spoustu tajných fíglů. A to vše v pohodlí vašeho domova, chaty, chalupy, zkrátka, kdekoli si vzpomenete. Celý kurz probíhá přes internet pomocí videohovoru. Z tohoto netradičního zážitku pro muže i ženy vylóóóóuhujete tolik poznatků, že se už mezi ostřílenými čajmeny neztratíte.
K přípravě dostanete 3 vzorky čerstvých čajů, na kterých si ukážete, jak je správně připravit.
Na kurz si vyhraďte přibližně 90 minut času.
Zvolit můžete buď variantu bez nádobí, nebo s nádobím. U varianty s nádobím vám před kurzem zašleme čajový set s keramickou konvičkou a čtyřmi miskami. Jde o krásný dárek pro muže i ženy každého věku.


Obecný program zážitku

  • Zážitkový kurz přípravy čaje, kdekoli se vám to hodí. V domluvený čas se připojíte k videohovoru s čajovým mistrem, který vás provede přípravou čaje a předá vám spoustu cenných znalostí. Během kurzu se můžete ptát na všechno, co vás k čaji napadne.
  • K přípravě dostanete 3 vzorky čerstvých čajů, na kterých si ukážete, jak je správně připravit.
  • Na kurz si vyhraďte přibližně 90 minut času.
  • Zvolit můžete buď variantu bez nádobí, nebo s nádobím. U varianty s nádobím vám před kurzem zašleme čajový set s keramickou konvičkou a čtyřmi miskami.

adrop

Datum: 

15.02.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

830,00 Kč