Toto jsou dnešní nejlepší nabídky. Denně procházíme stovky obchodů a hledáme jen to, co se skutečně vyplatí. Pokud jste našli nabídku, která zde není, přidejte ji sem a sdílejte ji s námi!

Sold

Outdoor-shop - extra kódy -10% na značky

Přinášíme vám slevové kupóny na nákup v e-shopu Outdoor-shop.cz Díky této akci ušetříte 10% z nákupu níže uvedených značek. Velkou výhodou je, že sleva lze uplatnit i na akční zboží a výprodej.

Pro uplatnění slevy použijte při nákupu slevový kód Outdoor-shop.cz

HUSKY
Značka Husky je specialistou na stany, spacáky, karimatky, batohy a potřeby pro camping. V jejich nabídce najdete také pánské, dámské i dětské oblečení, které je funkční a zároveň stylové a nezklame vás ani v tom nejstudenějším počasí. 

Batohy, tašky a kufry THULE
Společnost Thule se zaměřuje na vývoj chytrých a stylových produktů, které jsou nejen vysoce kvalitní a snadno použitelné ale také ekologické. Jsou vhodné i pro ty nejnáročnější uživatele. Se slevou pořídíte špičkové batohy této značky.

UNDER ARMOUR
Se slevou nakoupíte batohy této značky, stejně jako dámské a pánské sportovní i volnočasové oblečení a funkční prádlo

G21
Se slevou pořídíte zboží pro dům, dílnu a zahradu značky G21 Vitality Bezkonkurenční kvalitou a cenou jsou vyhlášené například grily G21, zahradní domky a skleníky. Řemeslníci a stavebníci zase chválí žebříky a plošiny G21. Milovníci vaření a profesionální kuchaři nadšeně hodnotí mixéry a další spotřebiče, nádobí i nože.

Spacáky PRIMA
Prima je největším výrobcem spacáků v Evropě. Specializují se na výrobu z nejnovějších špičkových materiálů bez jakýchkoli kompromisů. Tvar, rozměry a každý detail spacáku jsou dovedeny k dokonalosti.

---

Doručení prostřednictvím Balíkovny vás vyjde na výhodných 59 Kč. K dispozici jsou i další způsoby dopravy. Doručení zdarma na prodejny Patro ve Zlíně, Uherském Hradišti a Semilech je zdarma

Platnost do 31.7.2022

Kliknutím na KUP TEĎ přejdete na stránky prodejce

 

 

Datum: 

04.07.2023 - 31.07.2023

Kategorie: 

Částka: 

0,00 Kč