Toto jsou dnešní nejlepší nabídky. Denně procházíme stovky obchodů a hledáme jen to, co se skutečně vyplatí. Pokud jste našli nabídku, která zde není, přidejte ji sem a sdílejte ji s námi!

Sold

Parní generátor Philips PerfectCare Elite

Špičkový parní generátor Philips PerfectCare Elite GC9630/20 můžete pořídit v oficiálním e-shopu Philips za aktuálně (i historicky) nejnižší cenu. U nich za něj zaplatíte jen 5524 Kč, přičemž standardní cena v ostatních e-shopech se pohybuje okolo 6700 Kč. Na cenové srovnání se podívejte zde (zákaznické hodnocení tohoto modelu je aktuálně na Heurece fantastických 95%)

Cenu, kterou uvádíme ve srovnávači nenajdete. Získáte jí následujícím způsobem: klikněte na KUP TEĎ, vložte generátor do nákupního košíku a použijte slevový kód TS56RG, který vám celý nákup na Philips zlevní o 15%.

TO ALE JEŠTĚ NENÍ VŠE

Do 21 dnů od nákupu zaregistrujte svůj produkt ZDE a řádně vyplňte registrační formulář. Do 30 dnů od potvrzené registrace obdržíte poštou jako dárek prémiové žehlicí prkno Vileda Viva Express Premium+, které se samostatně prodává okolo 2 tisíc (viz. cenové srovnání)

  • Maximální tlak 6,7 barů
  • Parní ráz až 470 g
  • 1,8litrová nádržka na vodu
  • Vyjímatelná nádržka na vodu

To jsou jen základní parametry tohoto parního generátoru. Bližší informace si zobrazíte kliknutím na KUP TEĎ

Datum: 

13.07.2018 - 31.08.2018

Kategorie: 

Částka: 

5 524,00 Kč