Popular categories

Pronájem soukromého rybníka až pro 6 rybářů

Tenhle zážitek je dokonalý relax pro milovníky přírody, a především pak pro rybáře. Pronájem rybníka v Holíně, který se nachází v krásné krajině Českého ráje, až na 2 dny slibuje pořádné množství úlovků. Foťáky tak doma rozhodně nenechávejte! Pohodička u vody s nahozenými pruty se hodí pro 1 až 10 osob, maximální počet chytajících je ovšem 6. Ostatní mohou dorazit jako doprovod.
Tak na nic nečekejte a pojeďte si pro svůj kapitální úlovek do Českého ráje! Jeden nebo dva dny plné rybaření už čekají.


Obecný program zážitku

  • Podle zvolené varianty si zarybaříte 1 nebo 2 dny na soukromém rybníce v Holíně v Českém ráji. Maximální počet osob u rybníka je 10, maximální počet rybářů je 6. Podmínkou pro všechny chytající je, aby plně ovládali rybařinu a ideálně měli vlastní vybavení. Za příplatek je možné ovšem vybavení zapůjčit, stačí se pouze domluvit předem. Stejně tak si můžete připlatit instruktáž po celou dobu lovu. Na své úlovky nebudete jen pyšně koukat, v místě je samozřejmě také možnost grilování a opékání.
  • Přespat můžete rovnou u vody ve stanu, v autě nebo bivakovat, případně si domluvit za poplatek přespání v nedalekém penzionu.
  • Pronájem rybníka je možný pouze za účelem rybaření. Ryby mají rády svůj klid, takže žádné oslavy neocení.

adrop

Datum: 

26.02.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

9 600,00 Kč