Popular categories

Sold

Půjčení virtuální reality až domů + 10 VR her

Ve virtuální realitě můžete být čímkoli, dělat cokoli a splnit si všechny své tajné sny. Pouhým nasazením VR brýlí Oculus Quest se přenesete do úplně jiného světa a užijete si paráááádní zábavu.

  • Během pár hodin vylezete na kouzelné skály ve Vietnamu, skočíte si basejump, vyčistíte oblast od nepřátel, vyřešíte kriminální případ a jako třešinku na dortu si vyzkoušíte Matrix a namalujete uklidňující 3D obraz. #VRproTebe

Jak probíhá doručení

  • Na našem webu provedete klasickou objednávku, zaplatíte kartou a v rezervačním procesu si vyberete termín, kdy vám máme virtuální realitu doručit. Virtuální realitu doručujeme ve speciálním přepravním boxu kamkoli po celé ČR. Při předání pak jen podepíšete kurýrovi přebírací formulář, abychom měli jistotu, že jste to vy a zábava ve virtuální realitě může začít.

Propojení s TV

  • Propojení VR s televizí je skutečně snadné a určitě na něj nezapomínejte, udělá totiž z virtuální reality zážitek pro celou rodinu. Stačí když klasický HDMI kabel (který najdete v balení) připojíte do televize a pak už vás to samo navede. Na televizi se vám zobrazí návod a vy se ho jen budete držet. Jsou to 2 snadné kroky. Aby vše dobře fungovalo, je třeba být na místě dobrý mobilní signál (propojení TV a VR Oculus Quest funguje za pomoci SIM karty, která je v zařízení).

Dezinfekce hardwaru

  • Po každém půjčení se věnujeme důkladné dezinfekci všech částí virtuální reality tak, aby k vám vždy dorazila jako nová. Dezinfikujeme obličejový molitan z VR brýlí, celý headset i oba ovladače.

adrop

Datum: 

06.09.2023 - 30.06.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 990,00 Kč