Toto jsou dnešní nejlepší nabídky. Denně procházíme stovky obchodů a hledáme jen to, co se skutečně vyplatí. Pokud jste našli nabídku, která zde není, přidejte ji sem a sdílejte ji s námi!

Obrázek uživatele TSV

Slevová karta Prima Port zdarma

Dodnes jsme slevovou kartu Prima Port neznali. Ale protože ji nyní Prima rozdává zdarma, tak jsme se na ni podívali. Zdá se, že v nabídce je spousta volnočasových aktivit a zapojilo se docela dost obchodů.

Jedná se o fyzickou kartu o velikosti jako kreditní karta. Na ni pak čerpáte v obchodech slevy. Její standartní cena je 100 Kč. Když si ale uděláte registraci tento týden (do 9.10.), tak vám ji vydají a doručí domů zcela zdarma. Jediné co musíte udělat je použít slevový kód PODZIM100

Pak ji třeba využijete na nákup v prodejnách Petcenter, kde vám dají u nákupu nad 400 korun slevu 200 Kč. A to se podle nás vyplatí.

Pro získání karty si musíte udělat registraci - viz. odkaz KUP TEĎ. Zadejte tam skutečné údaje - kartu vám totiž pošlou k vám domů. A to je vše - tak přejeme výhodné nákupy.

Jelikož je karta zdarma, tak se vyplatí i na jednorázový nákup (třeba ve výše zmíněném Petcentru). Všechny výhody na kartě najdete zde.

Datum: 

03.10.2016 - 21.10.2016

Kategorie: 

Částka: 

0,00 Kč