Popular categories

Úniková hra Kletba Vyšehradu

Nejistota, strach, hrůza a děs vycházející z Vyšehradu. S každou další novou informací a úkolem přichází další vlna údivu a okamžiků, ze kterých bude mít husí kůži na celém těle. Má rád záhady, řešení úkolů a zároveň má pro strach uděláno? Pak ho pošlete na venkovní escape game Kletba Vyšehradu, bude nadšený! Ideální počet hráčů je 3 až 6, ale je jenom na něm kolik parťáků vezme s sebou. Ovšem v tomto případě platí dvojnásob, že víc hlav, víc ví. Bude potřeba mobilizovat síly, vytrvalost, odvahu a kreativitu celého týmu, aby vyřešili všechny záhady, ke kterým je kletba přivede
Hraje se venku pomocí aplikace v chytrém telefonu, čili kdykoli bez nutnosti rezervace. Za tmy má tahle únikovka ještě větší grády než za světla. Schválně, troufne si? 
 
Obecný program zážitku
  • Zprávy o tajmených a nevysvětlitelných úkazech přivedly do Prahy na Vyšehrad dva bratry, jeden z nich ale náhle spáchal sebevraždu a nyní přichází tým hráčů, aby přišel na to, co se s ním stalo. Propuklo u něj šílenství z kletby Vyšehradu? Anebo byl snad natolik vyděšený? Anebo přišel na něco, s čím nedokázal žít? S dalším a dalším úkolem bude všechno jasnější. Má ale celý tým dostatek odvahy, bystrosti a vytrvalosti na to, aby dokázal přijít všemu na kloub? A jak rychle to zvládnou? Tahle úniková hra důkladně prověří každého hráče, všichni musí ukázat odvahu a kreativitu při řešení záhad.
  • Pokud budou v koncích, bude jim k dispozici hned několik nápověd. Za každou využitou se jim ale připočte trestný čas navíc. 
adrop.cz

Datum: 

25.03.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 190,00 Kč