Popular categories

Včelí terapie v sauně, masáž a relaxace na úlech

Tak tohle je bzukot! Užijte si jedinečný wellness pobyt v Apidomku v Úštěku, který využívá sílu včel a jejich produktů k léčbě těla i ducha. Že jste o apiterapii ještě neslyšeli? Je to forma alternativní medicíny, která k léčbě různých neduhů používá včelí produkty i včely samotné. Kromě medu, propolisu, mateří kašičky a dalších produktů využívá i včelí vzduch, energii nebo ovčelenou vodu.
V Apidomku budete mít včely doslova za zády, ale nebojte, výletový otvor je umístěný tak, že si jen užijete blízkost včel, nikoli jejich pobodání. Během 2hodinového zážitku se také můžete těšit na pobyt v apisauně, na apimasáž a relaxaci přímo na úlech. Boží dárek nejen pro (včelí) královny.


Obecný program zážitku

  • Po příjezdu vás nejprve čeká 25minutový pobyt v apisauně, která kombinuje léčivé účinky infrasauny s včelími produkty. Taková apisauna vás pořádně prokrví a nastartuje imunitní systém. Prohřátí a zrelaxovaní si o to lépe užijete další procedury.
  • Další na řadě je 25minutová relaxační masáž. Máte na výběr ze 3 typů apimasáží zad – z havajské Lomi Lomi, masáže lávovými kameny nebo medové masáže:
  • Lomi Lomi má původ na Havaji a uvolnění svalů provádí masérka pomocí předloktí. Dokáže tělo dokonale uvolnit a navodit hlubokou relaxaci. Odbourává stres a harmonizuje psychickou a fyzickou rovinu těla.
  • Masáž lávovými kameny (hot stone) stimuluje lymfatický sytém a krevní oběh. Pomocí nahřátých kamenů dochází k uvolnění svalů i mysli a pomáhá regeneraci celého těla.
  • Apiterapeutická medová masáž vás zbaví stresu, svalového napětí, rozproudí lymfu a zbaví pokožku choroboplodných zárodků. Pokožka bude vyčištěná, prokrvená a připravená na samoozdravné procesy.
  • Jako poslední procedura je připravená 60minutová relaxace v biopoli, tedy ležení na úlech, které vás zbaví stresu a dovolí tělu nastartovat samoozdravné procesy.
  • Po celou dobu zážitku budete mít k dispozici ovčelenou vodu k osvěžení. V domku vás nebude nikdo rušit, tahle relaxační chvilka patří jen vám.

adrop

Datum: 

09.02.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 540,00 Kč