Popular categories

Sold

Vyhlídková plavba po Vltavě s výkladem pro dva

Vezměte svou drahou polovičku na romantickou vyhlídkovou plavbu po Vltavě pro dva a nechte se okouzlit Prahou, zalitou slunečním svitem či tajemně vystupující z magické záři nočních světel. Je jen na vás, zda se vaše vyhlídková plavba po Vltavě pro dva uskuteční ve dne nebo pozdě večer.
Plavit se budete kolem nejkrásnějších míst Prahy jako je Pražský hrad, Karlův most či Národní divadlo. Díky výkladu, který probíhá v češtině a sedmi dalších světových jazycích, si prohloubíte znalosti o pražských dominantách. Během vaší romantické plavby po Vltavě pro dva si můžete  dát něco dobrého na zub v lodní restauraci nebo doladit náladu v baru, který je více než dobře zásoben a rozhodně je z čeho vybírat.
Vyhlídková plavba po Vltavě s výkladem pro dva samozřejmě není vyhrazena jen zamilovaným párům! Pozvat přeci můžete kohokoli z vám blízkých lidí. Někoho, s kým chcete strávit hezké odpoledne nebo večer. Nebo třeba máte ve svém okolí někoho, kdo Prahu moc nezná a rád by to změnil. V takovém případě je vyhlídková plavba po Vltavě s výkladem pro dva vynikající způsob, jak mu naše hlavní město představit.


Průběh zážitku:

  • Nejpozději 15 minut před plánovaným vyplutí dorazte prosím do přístaviště u Čechova mostu, odkud vyplouváme. Na pokladně se prokážete voucherem a dozvíte se číslo vašeho nástupiště. Pokud si budete chtít užít prostory lodi na maximum, můžete se nalodit již 30 minut předem. Loď se nakonec vrací opět do přístaviště u Čechova mostu.

Zážitek obsahuje:

  • Zážitek pro 2 osoby
  • Hodinová plavba po Vltavě s dech-beroucím výhledem
  • Výklad nejen v češtině, ale i v dalších 7 světových jazycích

stipscz

Datum: 

23.01.2023 - 19.01.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

665,00 Kč