Popular categories

Základy sebeobrany pro ženy, Wing Chun Kung Fu

Bojíte se v tmavých uličkách? Chodíte často sama v nočních hodinách? Přemýšlíte stále o tom, jak byste se ubránila, kdyby vás chtěl někdo napadnout? Zkuste lekci sebeobrany ve stylu Wing Chun, jež je zaměřena na co nejjednodušší ale účinné techniky, které lze zvládnout v jakémkoli věku. Lekce sebeobrany Wing Chun jsou založené na aplikaci stoletých znalostí a dovedností tradiční školy bojových umění, která ve vás vychovává trpělivost, sílu vůle do života a pomáhá k problému přistoupit z pozice bojovníka. Ve dvouhodinové lekci sebeobrany se připravíte na typické situace na ulici, ve stísněných prostorech (výtah, chodba), i na nestandardní situace - správná prvotní reakce při útoku bývá rozhodující a zvyšuje šanci přežití. V neposlední řadě se naučíte prostřednictvím sebeobrany pěstovat hodnoty nezávislosti, svobody, sebedůvěry a lásky k sobě a světu!


Průběh

  • Po příchodu na místo konání předložíte svůj zážitkový poukaz. Následovat bude zahájení zážitku, kde se nejdříve dozvíte o tradičních bojových umění a technikách sebeobrany Wing Chun a proberete vaše možností a očekávání. Před praktickou částí se vždy provádí kloubní rozcvička a komplex Čchi Kung, které umožňují propracování těla a jeho přípravu na intenzivnější cvičení. Poté již bude následovat praktická část lekce sebeobrany a nácvik bojových technik Wing Chun. Učíme se zde také jak vnímat prostor kolem nás, jak se vyrovnat s fyzickou přesilou protivníka, správně využívat vlastní sílu a využívat výhody blízké vzdálenosti. Neutralizovat útočníka je možné velmi jednoduše, samozřejmě za předpokladu, že jste seznámeni s prvky sebeobrany, a jste připraveni psychologicky tyto prvky nekompromisně použít proti agresorovi!

Balíček obsahuje

  • 2 hodiny cvičení, konzultace vašeho zdravotního stavu a kondičních možností, na závěr rozbor dosažených výsledků (upozornění na slabiny, doporučení ke zlepšování/ zbavení se potíže). Jako bonus dostanete slevu 10% na jeden měsíc skupinových lekcí sebeobrany Wing Chun v Praze.

allegria

Datum: 

22.05.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 500,00 Kč