Popular categories

Zapůjčení nejmodernějších brýlí na VR

Neuteče vám žádná technologická novinka? V tom případě pro vás nebudou VR brýle Meta Quest Pro žádná neznámá. Pokud si je chcete vyzkoušet, jste na správném místě. Exkluzivně a Adropu si je můžete zapůjčit, jaké aplikace nebo hry si do nich nahrajete, je už čistě na vás. Případně Vám můžeme brýle připravit s jedním z našich balíčků (herním nebo cestovatelským).


Požadavky na provoz
Meta Quest Pro funguje samostatně a pro jeho připojení nepotřebujete připojení k výkonnému počítači. Pro používání potřebujete pouze Meta účet a mobilní aplikaci Meta Quest, která slouží k nastavení headsetu i stahování veškerého obsahu. Pokud Meta účet nemáte, je možné headset zapůjčit s naším účtem.


Jak probíhá doručení
Na našem webu provedete klasickou objednávku, zaplatíte kartou a v rezervačním procesu si vyberete termín, kdy vám máme virtuální realitu doručit. VR doručujeme ve speciálním přepravním boxu kamkoli po celé ČR. Při předání pak jen podepíšete kurýrovi přebírací formulář, abychom měli jistotu, že jste to vy, a zábava ve virtuální realitě může začít.
adrop

Datum: 

16.04.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

2 990,00 Kč