Popular categories

Zážitková noc v ZOO

Je to milovník zvířat, který sní o tom, že se probudí na safari za zvuku divokých zvířat? A co takhle kdyby měl soukromé safari a všechny tajemné noční zvuky zvířat jenom pro sebe? Žádný problém! Darujte mu zážitkovou noc v ZOO, uvidíte, že splněný sen je tím nejlepším dárkem! V ZOO Tábor bude moct přespat v komfortně vybavených pokojích, k tomu získá vstup do ZOO na dva dny a hlavně jedinečný zážitek. Přespání v ZOO je skutečně kouzelné, po odchodu posledního návštěvníka totiž všechno jakoby najednou ztichne, zvířata se uklidní a po chvíli se začnou ukládat ke spánku. Může se zdát, že to bude klidná a tichá noc, je to ale jen klid před tím, než začnou být aktivní noční zvířata. To teprve bude zážitek, jako na skutečném safari!


Obecný program zážitku

  • Přespání v ZOO ho dostane, je to dokonalý dárek pro každého milovníka zvířat. Se svou partou nebo rodinou až 3 dalších osob si vychutná nezapomenutelnou noc. Stanou se součástí každodenní rutiny zvířat a vychutnají si soukromé safari. Velká část zvířat je totiž nejaktivnější v noci - k těm, které budou pravděpodobně hodně slyšet patří kromě řady sov také většina šelem. A ty to umí pořádně rozjet, to se vsaďte!
  • Exotické ubytování přímo v ZOO je zkrátka dokonalým dárkem, o tom není sporu!
  • V ceně balíčku je zahrnuto: ubytování v ZOO na jednu noc pro 1 až 4 osoby, vstup do Zoologické zahrady na celé dva dny a také kniha o záchraně ZOO s podpisem autora. Prostě dokonalost sama.

adrop.cz

Datum: 

14.02.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

3 900,00 Kč