Létající draci

Sleva

Pořiďte si stylový hrneček Kori Kumi

Sháníte dárek pro své blízké? Co takhle jim pořídit hrneček značky Santoro s panenkou Kori Kumi? U nás máte na výběr hned z několika motivů.

Zobrazit slevy
Seřadit podle:
alt=

Létající drak DIY

Sleva 30 %
alt=

Létající drak Zebra

alt=

Létající drak Obličej žlutý

Wiky

alt=

Létající drak Pirát

Wiky

Každý miluje dárky

Historie obdarovávání je stará snad jako lidstvo samo. Dárky dáváme proto, abychom udělali radost. A nemusí jít nutně jen o dárky, které se dávají na Vánoce. Ostatně ty mají mnohem mladší historii. S Vánocemi se dárky pojí až od středověku. Radost můžete dárkem udělat i během roku. Tradičně se jedná o svátky, narozeniny, výročí a důležité životní momenty. Ale pokud chcete skutečně překvapit, můžete blízkého člověka obdarovat jen tak, bez důvodu.

S jakými dárky zabodujete?

Dárek se vybírá podle toho, co má daná osoba ráda, o čem mluví a po čem touží. U dětí zabodujete hračkami, výtvarnými potřebami nebo stylovým nádobím s oblíbeným obrázkem. Starší děti potěší třeba nová aktovka, pouzdro nebo elektronika. A co dospělí? Výběr dárků pro dospěláky bývá občas skutečně oříšek. Proto se vyplatí poslouchat, o čem mluví, a všímat si, jakým aktivitám se věnují. Pak se můžete spolehnout, že s výběrem dárku nešlápnete vedle.