Concept ETV8960bc

Vestavná parní trouba, Energetická třída A +, Kapacita: 72 l, Počet funkcí: 12, Vestavěný displej, Teleskopický výsuv: Víceúrovňový, Gril, Výška: 59,6 cm, Šířka: 59,5 cm, Hloubka: 54,6 cm. Více info

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Vestavná parní trouba Concept ETV8960bc má velký vnitřní objem 72 litrů, spadá do energetické třídy A+ a nabízí zdravý a rychlý způsob přípravy pokrmů. Nabízí 12 funkcí pečení včetně horkovzdušné trouby, grilu a funkce rozmrazování. Má trojité sklo ve dveřích a ventilátor pro chlazení dveří. Jistě oceníte LED displej - bílý, s nastavením minutky, nastavením doby pečení a nastavením odloženého konce pečení. Speciální ohřívací sonda změří přesnou teplotu uvnitř pokrmu. Maximální komfort a pohodlí při pečení zaručují teleskopické výsuvy (1 pár).

 

 

 

Extra objem

Parní trouba Concept ETV8960bc nabízí velký vnitřní objem až 72 litrů, který poskytuje dostatek prostoru pro přípravu vašich oblíbených pokrmů. Díky zařazení do energetické třídy A+.

Dotykové ovládání

Trouba je vybavena přehledným dotykovým ovládacím panelem, který nabízí jednoduché a intuitivní ovládání. Využít můžete automatické programy pečení, kdy stačí zvolit recept a trouba sama nastaví čas a teplotu. Další možností je manuální volba funkcí, kdy můžete pomocí posuvníku plynule nastavit požadovaný čas a úroveň teploty.

Zdravý a rychlý způsob přípravy pokrmů v páře

Parní trouba Concept ETV8960bc přináší zdravý a rychlý způsob přípravy pokrmů. Nabízí funkce běžné elektrické trouby s možností aktivace parního režimu. Pokrmy připravované v páře si zachovávají vitamíny, minerály a další důležité živiny. Jídlo je lehčí, zdravější a hlavně chutnější než při běžném vaření. Potraviny si zachovávají přirozenou barvu, maso je lépe propečené, šťavnatější a vytvoří se na něm krásně křupavá kůrka.

Až 3 možnosti dávkování páry

Parní trouba má nádržku na vodu, která se díky parnímu generátoru uvnitř trouby mění na páru. Ta rovnoměrně obklopuje připravovaný pokrm, takže se během přípravy nevysušuje ani nepřipaluje. Intenzitu páry si můžete zvolit podle typu připravovaného jídla. Nízká intenzita páry je vhodná pro přípravu velkých kusů masa a pro pečení kvásku. Střední intenzita pro přípravu ryb, gratinování zeleniny nebo ohřívání mražených potravin. Vysoká je určena pro přípravu menších kusů masa, steaků nebo kotlet.

Snadné čištění pomocí páry

Stačí naplnit zásobník na vodu a aktivovat funkci čištění párou. Horká pára změkčí nečistoty uvnitř trouby, které pak jednoduše setřete hadříkem. Aby se zabránilo zanesení parního systému vodním kamenem, doporučujeme po přibližně 20 h provozu odstranit vodní kámen. V takovém případě naplňte nádržku na vodu a přidejte prostředek na odstraňování vodního kamene. Poté jednoduše aktivujte funkci odstraňování vodního kamene a nechte program dokončit.

Teplotní sonda

Trouba je vybavena speciální pečicí sondou, která měří přesnou teplotu uvnitř pokrmu. Oceníte ji zejména při pečení pečiva nebo masa, protože budete s jistotou vědět, kdy je jídlo hotové a připravené k servírování. Výsledkem budou dokonale propečené a šťavnaté pochoutky.

Teleskopické nástavce

Základní trouba je dodávána s 1 párem teleskopických výsuvů, které zajišťují maximální komfort a pohodlí při vaření. Už se nemusíte natahovat do horké trouby. Díky teleskopickým výsuvům můžete snadno vysunout plech před prostor trouby a bezpečně zkontrolovat své pokrmy. Výhodou je, že jsou odnímatelné, takže je snadno umístíte do libovolné výšky podle svých potřeb.

Rychlý ohřev a rovnoměrné pečení

Vestavná trouba nabízí dalších 12 funkcí pečení, včetně horkovzdušné trouby. Výhodou horkovzdušného pečení je, že nemusíte troubu předehřívat a můžete péct dva plechy najednou. Díky dokonale navrženým ventilačním otvorům uvnitř trouby bude vaše jídlo rovnoměrně propečené. K dispozici je také gril, ekologický program pro energeticky úsporné pečení, program rozmrazování, program na pizzu nebo program na kynutí těsta.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Třída energ.účinnosti A +
Celk.vn.kapacita trouby 72 L
Gril Ano
Celkový výkon trouby 3150 W
Typ čištění Párou
Horkovzdušná funkce Ano
Počet funkcí 12

Návody a manuály

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Concept ETV8960bc

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi