Upozornění! Z technických důvodů budeme vaše objednávky expedovat se 3-4 denním zpožděním. Omlouváme se za případné komplikace. Děkujeme za pochopení.

Walmark

Doprava zdarma na Walmark
Využijte naší skvělé akce a od 19. 2. do 3. 3. 2024 nakupte produkty Walmark bez poštovného. Akce platí při nákupu produktů Walmark nad 250 Kč a použití slevového kódu WAL250.

Walmark je značka, která se specializuje na výrobu a prodej doplňků výživy, léčivých přípravků a kosmetických výrobků. Společnost byla založena v roce 1990 v České republice a dnes je jednou z nejvýznamnějších značek v oblasti zdravotní péče nejen v Česku, ale také v celé střední Evropě.

WALMARK PRODUKTY

Walmark nabízí širokou škálu výrobků včetně vitamínů, minerálů, bylinných přípravků, doplňků stravy pro děti, starší osoby, těhotné a kojící matky a další. Společnost se také zabývá výrobou kosmetiky a hygienických produktů.

Všechny výrobky Walmarku jsou vyrobeny z kvalitních surovin, které jsou podrobeny přísné kontrole kvality a bezpečnosti. Společnost má také vlastní výzkumné a vývojové oddělení, které se zabývá inovacemi a vylepšováním výrobků.

Zapojte se do našeho věrnostního programu