Stejkování - pokrmy z kachny, vepřového a telecího
Dostaňte své kulinářské schopnosti na úplně novou úroveň. Během tohoto kurzu se totiž pod vedením hotového gastromága naučíte přípravu jídel z prémiových surovin. Nejen, že se dané suroviny naučíte vyhledávat a rozeznávat, ale hlavně je umět zpracovat, servírovat, párovat s vínem a v neposlední řadě také umět vychutnat. Vsadíme se, že až se naučíte připravovat jeden z pokrmů tohoto kurzu, na kuřecí prso z letního grilování u souseda si už ani nevzpomenete. Naučíte se také práci s ohněm i bez něj tak, abyste dokázali dosáhnout nadprůměrných výsledků. To všechno bude probíhat v krásném prostřední Počernického sklípku, kde si během kurzu budete moci neomezeně vychutnávat vína z celého světa. Pro abstinenty budou samozřejmě k dispozici i nealkoholické nápoje. A na přípravu jakých jídel se můžete těšit? Aktuální menu kurzu nabízí kachní prsa s medovou glazurou se spálenou jarní cibulkou, 21 dnů stařenou vepřovou krkovičku s pečenými brambory v ohni s bryndzovo-slaninovým přelivem a telecí ossobucco s šafránovým rizotem.
Balíček obsahuje
- Čtyřhodinový kurz vaření pod vedením zkušeného gastromága,
- veškeré suroviny,
- neomezená degustace vína,
- nealko nápoje,
- certifikát o absolvování kurzu.
allegria