Popular categories

Sold

4chodové menu s telecím carpacciem a hovězí steak

Navštivte ve dvou restauraci Bonjour – Culinary Club ČR a nechte se tu královsky pohostit. Podávat se bude čtyřchodové menu, kde hlavní roli sehraje hovězí Hanger steak se středomořskou zeleninou. Menu se nese v letním duchu, na závěr tedy nemůže chybět osvěžující sorbet.  


Letní menu pro 2 osoby

  • 2× telecí carpaccio s bazalkovým pestem a parmazánem (à 40 g)
  • 2× hráškový krém s mátou (à 1 dcl)
  • 2× hovězí Hanger steak (à 120 g) se středomořskou zeleninou
  • 2× sorbet (à 70 g)

Bonjour – Culinary Club ČR z.s. a Kafé Lávka
Příkop 843/6, Brno - střed, 602 00

Datum: 

03.08.2020 - 31.08.2020

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

699,00 Kč