Popular categories

Sold

1 kg vánočního cukroví ze Šiklova mlýna

Co takhle mít letos cukroví úplně bez práce? Že to zní jako skvělý nápad? Jasně! Objednejte si poctivé vánoční cukroví z oblíbeného Šiklova mlýna, který se nachází v samotném srci Vysočiny. Cukroví tu každoročně připravuje paní Lenka s bezmála 20 lety zkušeností s pečením. Recepty čerpá nejen z kuchařek své babičky a prababičky, ale také se ráda nechává inspirovat pekařskými celebritami – tak se v jejím cukroví snoubí tradice a moderní přístup.  

  • Vánoční cukroví směs – neplněné a plněné marmeládou, 1 kg (min. 13 druhů)
  • Vanilkové rohlíčky, linecké cukroví, vánoční štrúdlík, myslivecké knoflíky, skořicové rohlíčky, máslové tyčinky, vánoční ovesné hrudky, kolečka s povidly, rohlíčky s kakaem, makové trojlístky, klášterní rohlíčky s ořechy, marokánky, sádlové tlapky
  • Minimální trvanlivost 21 dní
  • Cukroví je zabaleno do úhledné a pevné papírové krabičky s úpravou proti promaštění.
  • VIP vstupenka pro jednu osobu v hodnotě až 310 Kč do Šiklova mlýna na Vysočině. Jedná se o celodenní vstupenku (může ji využít dospělý i dítě) do zábavního parku Šiklův mlýn ve Zvoli nad Pernštejnem. Bude ji možno využít během letní sezony 2021, červenec–srpen od úterý do neděle, mimo konání festivalu v období 17.–18. 7. 2021.

Cafe Prah
Ve Vaňkovce 1, Brno
Šikland
Zvole nad Pernštejnem, Zvole
Asian Temple
Bílkova 13, Praha

Datum: 

09.11.2020 - 18.12.2020

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

489,00 Kč