Popular categories

Sold

3 párty soudky řemeslného piva Auersperg: 3 × 5 l

Piva ze žackého minipivovaru Auersperg jsou skvělý dárek pro pivní gurmány. Balení obsahuje 3 párty soudky piva s objemem 5 litrů, ze kterých celkem načepujete 30 poctivých půllitrů řemeslného piva a ochutnáte nejznámější pivní styly. Perfektní na víkendové degustování s partou přátel.
Pivní soudky se bez problémů vejdou do lednice a mají v sobě rovnou zabudovanou pípu, takže jsou připravené okamžitě rozjet jakoukoli párty.
Všechna řemeslná piva jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná, takže mají kromě dokonalé chuti i vysoký obsah vitamínů, minerálů a zdraví prospěšných živých pivovarských kvasnic.


Obsah balení

  • Vincenz 12 (obsah alkoholu 4,9 %): poctivý ležák, který vznikl spodním kvašením plzeňského a mnichovského sladu, Žateckého červeňáka a Premiant chmelu.
  • Herward Stout 15 (obsah alkoholu 6,5 %): tradiční husté, černé pivo s ovesnými vločkami, krémovou pěnou karamelovou tečkou.
  • IPA Gabriela 14 (obsah alkoholu 6,2 %): voňavé a trochu hořké pivo s příchutí citrusů, které přetrvávají v hořkém závěru.
  • Protože je pivo čerstvé a bez konzervantů, skladujte sudy při teplotě 6–8 °C a spotřebujte do 20 dní od obdržení.

adrop

Datum: 

09.06.2023 - 31.12.2023

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

2 239,00 Kč