Sold
4chodové menu s telecím carpacciem a hovězí steak
Navštivte ve dvou restauraci Bonjour – Culinary Club ČR a nechte se tu královsky pohostit. Podávat se bude čtyřchodové menu, kde hlavní roli sehraje hovězí Hanger steak se středomořskou zeleninou. Menu se nese v letním duchu, na závěr tedy nemůže chybět osvěžující sorbet.
Letní menu pro 2 osoby
- 2× telecí carpaccio s bazalkovým pestem a parmazánem (à 40 g)
- 2× hráškový krém s mátou (à 1 dcl)
- 2× hovězí Hanger steak (à 120 g) se středomořskou zeleninou
- 2× sorbet (à 70 g)
Bonjour – Culinary Club ČR z.s. a Kafé Lávka
Příkop 843/6, Brno - střed, 602 00
Datum:
03.08.2020 - 31.08.2020
Kraj:
Kategorie:
Částka:
699,00 Kč