Toto jsou dnešní nejlepší nabídky. Denně procházíme stovky obchodů a hledáme jen to, co se skutečně vyplatí. Pokud jste našli nabídku, která zde není, přidejte ji sem a sdílejte ji s námi!

Obrázek uživatele Manna CZ

Dárky pro nové zákazníky při objednávce nad 540 Kč

Noví zákazníci Manny! Nyní si můžete v případě objednávky nad 540 Kč vybrat 2 dárková 15 ml bambucká másla, jejichž celková hodnota může být až 492 Kč!

 

Naše nabídka je platná do 31.08.2020. Pokud si od nás jako nový zákazník objednáte v hodnotě nad 540 Kč, potom od nás dostanete jako dárek dvě z 4 nejoblíbenějších 15 ml bambuckých másel, která si můžete libovolně vybrat.

Z následujících dárků dva čekají na vás:

  • Vulkanicky filtrované bambucké máslo s levandulí a čajovníkem, jehož hodnota je 227 Kč
  • Vulkanicky filtrované bambucké máslo s pomerančem a ylang-ylang, jehož hodnota je 227 Kč
  • Meruňkové máslo, jehož hodnota je 246 Kč
  • Makadamové máslo, jehož hodnota je 246 Kč

Ať vaše volba padne na Vulkanicky filtrované bambucké máslo s levandulí a čajovníkem, které voní po něžném levandulovém a kořenitém čajovníkovém oleji nebo na Vulkanicky filtrované bambucké máslo s pomerančem a ylang-ylang, které vás okouzlí svou sladkou pomerančovou vůní plnou života a exotickou vůní ylang-ylang, resp. Meruňkové máslo, které rozmazluje vaši suchou a citlivou pokožku, či Makadamové máslo, které je díky vynikající schopnosti změkčovat pokožku skutečným krémovým zázrakem.

Pozor, své dárky si můžete vybrat pouze v tom případě, pokud vaše objednávka přesáhne sumu 540 Kč.

Navštivte naši stránku a vyberte si Manna poklady bez chemikálií.

Datum: 

29.05.2020 - 31.08.2020

Kategorie: 

Částka: 

540,00 Kč