Popular categories

Sold

Den na rybách se šampiónem Radkem Filipem

Milujete rybaření? Vydejte se na vodu s někým, kdo ho miluje možná ještě o chlup víc. Vaším průvodcem a učitelem bude jeden z nejznámějších českých rybářů – Radek Filip. Má za sebou řadu úspěchů u nás i ve světě, včetně vítězství na šampionátu World Predator Classic.
Zachytat si můžete kdekoli v ČR, kde je povoleno chytání se silnými motory. Radek vás totiž vezme na palubu své superlodi Nitro Z18 s nejmodernější elektronikou a nadupaným 115HP Mercury motorem. Umí to rozpálit na více než 80 km/h! Perfektní dárek pro rybáře, co říkáte?
Chcete si vybrat lokalitu k rybolovu, nebo to necháte na Radkovi, který ví, kde berou nejvíc? Možností, kam se vydat, je hromada. Prakticky kamkoli, kde je povolené chytání se silnými motory.

  • Den na rybách slibuje 6–8 hodin pohody při chytání, i adrenalin při jízdě na našlapané lodi Nitro Z18. Patří mezi nejoblíbenější rybářské lodi, protože i když je silná, je perfektně obratná a bezpečná. Během zážitku se dozvíte spoustu informací o rybaření i technologiích, které dnes rybářům zjednodušují život. A taky se budete moct podívat, jak funguje živá sonda Lowrance ActiveTarget.

Hlavní výhody zážitku

  • Svezení na super lodi, která to hravě vytáhne na 80 km/h.
  • Doprovod zkušeného kapitána a rybáře Radka Filipa.
  • Možnost zachytat si dravce i bez předchozích zkušeností.
  • Seznámení s nejmodernější lodní elektronikou.

adrop

Datum: 

15.08.2023 - 30.06.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

10 990,00 Kč