Popular categories

Obrázek uživatele TSV

Dva steaky ze svíčkové flambované na 15letém rumu

Výtečná specialita restaurantu Tulip. Maso z mladého býčka připravené na rumu Matusalem Gran Reserva, k tomu pečená brambora, restované fazolky i dvě omáčky.

Menu obsahuje:

 

  • 2× 200 g steak z mladého býčka s nakládaným zeleným pepřem
  • 1× 0,04 l 15letý rum Matusalem Gran Reserva (na flambování)
  • 2× 150g pečená brambora s čerstvými bylinkami
  • 1× 150g restované fazolové lusky
  • 1× omáčka pepřová
  • 1× omáčka sýrová

 

Tulip restaurant

Třída Kpt. Jaroše 10
Brno

Datum: 

25.11.2014 - 29.11.2014

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

599,00 Kč