Popular categories

Extrémní přežití

Chcete zažít něco, co Vám někdy možná zachrání život? Už se nebudete bát, že se ocitnete v horách, poušti, hlubokých lesích, stepích, buši, moři, džungli, či opuštěném ostrově - bez pomoci a prostředků. Nebyli jste na vojně, ve skautu a máte zájem se naučit zajímavé věci a zjistit co ve Vás je? Tento balíček uvítají především milovníci adrenalinu a army stylu. Naskytla se možnost vyzkoušet si kurz přežití! Tak neváhejte a přijeďte si to užít s námi v maskáčích! Tato zábava je určena nejen otrlým chlapům, ale také ženám, které se nebojí zažít něco opravdu zajímavého.


Průběh

  • Po příchodu na místo předáte svůj certifikát instruktorovi. Zážitek probíhá formou všeobecného seznámení, nauky a poznání, čeká Vás praktická ukázka přežití ve volné přírodě, zkusíte si rozdělat oheň všemi v přírodě dostupnými způsoby, orientaci v terénu. Extrémní přežití je zaměřeno na podrobnější obstarávání potravy, vody a léků z přírodních zdrojů, zajištění první pomoci pro záchranu života při úrazech. Čeká Vás průprava psychologií přežití, důležitou roli hraje také sebekázeň a autosugesce. Vyrobíte si nutné nástroje, uvážete uzly a provazy, poté, co vystopujete, kde se Vaše kořist pohybuje nalíčíte pasti a také si zkusíte nachytat ryby. Nutností pro přenocování bude umět si najít či postavit přístřeší, i taková zkouška zručnosti se Vám nabídne. Důležitým bodem celého zážitku je také zdolávání překážek (voda, roklina, skála atp.). Topografie a navigace tvoří nedílnou součást toho, jak přežít. Instruktor Vás proškolí i v tom, jak se chovat v případě, že budete muset v přírodě přežít mnohem déle, než po dobu pár dní a jak přežít přírodní katastrofy. Celou dobu kurzu vás budou doprovázet instruktoři , kteří si prošli výcvikem u jednotek SAS a Cizinecké legie.

Balíček obsahuje

  • 3 denní kurz přežití, stravu MRE (Meal Ready to Eat), balíček k přežití, jmenný certifikát, cd a knihu s instruktáží přežití

allegria

Datum: 

18.04.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

5 000,00 Kč