Popular categories

Individuální kurz umělecké mozaiky

Mozaikovým světem vás v rámci individuálního kurzu provede přední česká mozaikářka MgA. Magdalena Kracík Štorkánová, PhD., absolventka pražské AVU a několika stáží na prestižních školách mozaiky v Itálii, USA a Rakousku. Umělkyně vám zprostředkuje nejen historický přehled a dějiny mozaikové tvorby, ale především mimořádný zážitek, při kterém vám pomůže dotáhnout Vaši mozaiku k dokonalosti. Mozaikování je určeno pro začátečníky i pokročilé, tema i postupy se přizpůsobí vašim požadavkům…. Sami si vyberete vám blízkou techniku i materiál. Je jen na vás, zda zvolíte – kámen (oblázky, tessery, polodrahokamy – opracované, štípané barevné mramory), keramiku, sklosmalt a jeho obdoby (piastrine, sabbiati, millefiori, smalti filati), zlaté tessery, sintrované skleněné kostičky či prefabrikované skleněné materiál…. Držíme vám při tvoření palce, ať vám vaše umělecké dílo přinese hodně radosti a potěšení.


Průběh

  • Během čtyřhodinového kurzu budete nejprve uvedeni do techniky mozaiky, historie, materiálů. Následuje praktická část - tvorba dle vlastního návrhu, případně s pomocí nabídnutých vzorů, po konzultaci s lektorem. Připravíte si materiál - kámen, sklo nebo keramické úlomky a vytvoříte mozaiku zvolenou technikou na zvolený povrch.

Balíček obsahuje

  • 4 hodinový umělecký kurz (veškerý materiál potřebný k tvorbě, zapůjčení nářadí a nástrojů, kávu a čaj po dobu trvání kurzu, vedení odborným lektorem).

allegria

Datum: 

22.05.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

4 999,00 Kč