Popular categories

Jízda na čtyřkolce

Milujete řev motorů a zvířený prach? Toužíte pocítit volnost a sílu adrenalinu, ale na motorku nesednete? Je Vaším snem projet se na silném stroji, kde byste mohli vnímat jízdu jako na motorce? Dáváte přednost stabilitě čtyř kol? Vyzkoušejte jízdu na čtyřkolce. Dopřejte si zážitek radosti z jízdy a otestujte svou odolnost, zručnost a pohotovost. Vyzkoušejte, co všechno čtyřkolka na trati dokáže. Je to stroj, který v terénu začíná tam, kde automobily končí. Bytelný rám a nosiče, pružná a pevná kapotáž, jednoválcový motor s velkým kroutícím momentem, pohon 4x4 a automat. To jsou znaky, které dokonale čtyřkolky vystihují. Jízda na čtyřkolkách však rozhodně není jen pro chlapy, i zástupkyně něžného pohlaví si s nimi umí hravě poradit a pořádně si tento dárek užít


Průběh

  • Po příjezdu na místo Vás instruktor seznámí s řízením čtyřkolky, zapůjčí Vám ochranou přilbu a rukavice a pak už se můžete vydat na speciálně vytvořenou trať a otestovat své umění. Je pro Vás připravena 1000 metrů dlouhá trať. Čeká na Vás více jak 20 zatáček, klopená vrchová zatáčka a 8 různých skoků! K dispozici Vám po celou dobu bude odborný poradce, který Vám poradí se správnou technikou jízdy a zároveň se postará i o kompletní prohlídku a servis strojů před jízdou. Trať je možno využít i pro pořádání závodů dvojic s časomírou nebo bez ní.

Balíček obsahuje

  • Zapůjčení čtyřkolky SUZUKI 400 na 1 hodinu, pronájem tratě, zapůjčení ochranné přilby, asistenta na trati, spotřeba pohonných hmot.

allegria

Datum: 

21.03.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

3 630,00 Kč