Popular categories

Jízda na poníkovi v Jizerských horách

Chcete zažít pohled z koňského hřbetu na vlastní kůži, ale koně vám přijdou moc vysocí? V tom případě naskočte na poníka a užijte si vyjížďku v krajině Jizerských hor ze sedla, které je přeci jen o trochu níž. Zážitek to nebude ani o fous menší! Poníci z Dolly Ranche jsou zvyklí na pokročilé jezdce i na začátečníky a jsou hodní i na ty nejmenší děti. Kromě jízdy je můžete hladit, hřebelcovat a naučit se spoustu jezdeckých dovedností i základy přirozené komunikace. Prostě perfektní dárek pro milovníky zvířat.
Zážitek si užijí jak děti, tak i dospěláci. Jen je potřeba přihlédnout k tomu, že dva z poníků na svých zádech unesou maximálně 50 kg, třetí zvládne i 70 kg. Tak huráááá do sedla!


Obecný program zážitku

  • Projížďku na Dolly Ranchi v Horní Černé Studnici si můžete vychutnat od 10:00 do 16:00, od pondělí do neděle. Potřeba je k tomu pouze rezervace. Během koňáckého zážitku si poníky pohladíte, vyzkoušíte čištění a další činnosti, které má každý koňák v malíku. Stejně tak svůj čas můžete využít na zlepšení svého jezdeckého umu na vyjížďce se zkušeným doprovodem nebo na procházce s vodičem. Podle zvolené varianty vás čeká 90 nebo 135 minut v krásné přírodě Jizerek. Zážitek bude přizpůsobený jezdeckým schopnostem účastníků. A protože bezpečnost je vždy na prvním místě, je v ceně vyjížďky na ponících samozřejmě i zapůjčení bezpečnostní přilby.

adrop

Datum: 

27.02.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 300,00 Kč