Popular categories

Jízda v supersportu Chevrolet Camaro 2010 coupé

Tenhle luxusní sporťák ho dostane! Má totiž obsah motoru 3564 ccm, výkon 224 kW (asi 304 koní), točivý moment 370 Nm při 5200 otáčkách za minutu a to všechno zabalené v krásném červeném balení. Tohle auto je legenda, každá automobilový nadšenec ho zná a někdy snil o tom, že mu v garáži bude stát vlastní Chevy, anebo se v něm alespoň jednou za život sveze. Ti, kterým něco říká Bumblebee a Transformersby to chtěli ještě dvakrát tolik. Tak neváhejte a darujte mu tuhle paráááádičku, bude štěstím bez sebe!
 
Obecný program zážitku
  • Pokud má rád rychlá auta, ale není si jistý za volantem, může se svézt jako spolujezdec. Zkušený instruktor mu ukáže, co tohle fáro dovede a možná ho přesvědčí k tomu, že si přeci jen bude chtít sednout i na sedadlo řidiče. 
  • Pokud miluje když má věci pevně v rukou a ovládá stádo 304 koní, pak je tohle pro něj ideální dárek. Camaro může řídit až celou hodinu a to už bude pořádná jízda. Po takové době se řidič s autem perfektně propojí a bude s ním chtít jezdit pořád znovu a znovu. Nic nemusí řešit, pohonné hmoty jsou vždycky v ceně a instruktor je po ruce, připravený poradit mu, jak z toho vymáčknout ještě víc. 
adrop.cz

Datum: 

10.04.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

999,00 Kč