Popular categories

Kajaková škola

Nikdy neseděl v kajaku a chtěl by se naučit sjíždět řeku jako správný vodák? Darujte mu zážitek, při kterém se naučí základy jízdy na kajaku v krásném okolí Malé Skály v srdci Českého ráje. Pod dohledem instruktora zjistí, jak se kajak chová, a jak se musí chovat on, aby neskončil hlavou dolů. Po teoretickém výkladu ho bude čekat klidná hladina Jizery. Vše zakončí sjetím malého jezu nebo kajakové peřeje. To bude paráááádní jízda!


Obecný program zážitku

  • Je úplný začátečník? V tom případě ho očekáváme na Žluté plovárně – unikátním sportovně rekreačním centru v srdci Českého ráje na Malé Skále. Tam si ho vezme do parády zkušený instruktor a všechno mu vysvětlí. Až bude mít teorie plnou hlavu, půjčíme mu kajak i s vybavením a huráááá na vodu. Nemusí se ničeho bát, hladina Jizery je klidná. Až se bude cítit jistější, zakončí kurz sjetím jezu.
  • Pokud už nějakou zkušenost má, bude jeho trénink probíhat na cvičné kajakové peřeji Paraplíčko nedaleko Železného Brodu. Tam se naučí základní dovednosti na proudící vodě. Troufne si?
  • Vybírat můžete z varianty pro 1 osobu nebo mu dopřát zážitek pro 2.
  • Na zážitek je potřeba si vyhradit alespoň 3 hodiny času.
  • Poukaz může uplatnit každou středu během července a srpna.

adrop

 

Datum: 

27.02.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

2 442,00 Kč