Popular categories

Kovářský kurz pro děti a rodiny

Hledáte netradiční rodinnou zábavu? Co kdybyste tentokrát zavítali do kovářské dílny a ukovali si nějakou pěknou památku? Jestli necháte kovářské řemeslo jen na dětech, nebo se k nim přidáte, záleží čistě na vás. V každém případě to bude skvělá zábava, při které nahlédnete pod pokličku tradičnímu řemeslu a naučíte se ovládat živly.
Sice to bude dřina, ale pocit z dobře odvedené práce a výrobek, který si odnesete na památku, vám vykouzlí úsměv od ucha k uchu. Skvělé jako dárek k narozeninám, k Vánocům i jen tak pro radost.

  • Podle zvolené varianty buď budete kovat celá rodina, nebo necháte vyřádit pouze děti. V každém případě se vás ujme zkušený kovářský mistr, s jehož pomocí se všichni účastníci naučí, jak rozžhavené železo vykovat v parádní předmět, který vám bude dělat radost. Vše záleží na vašem výběru a zručnosti. Odnést si můžete třeba nožík, šperky nebo různé dekorace jako podkovičky nebo srdíčka.
  • Veškerý materiál i ochranné pomůcky jsou v ceně zážitku. Doporučujeme si ale vzít vlastní pracovní oblečení, u kterého nevadí, když si ho poctivou prací trochu zamažete. Určitě také nezapomeňte na pevnou obuv.

adrop

Datum: 

22.05.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

2 500,00 Kč