Sold
Kurz vaření: Jednohubky fingerfood
Staňte se hvězdou všech večírků! Nepotřebujete k tomu nic jiného, než perfektně zmáknout večírkové delikatesy na jedno sousto, kterým se říká fingerfood. Příprava zabere chviličku, a výsledek předčí všechna očekávání. Oproti klasickým jednohubkám jsou tyhle chuťovky mnohem vyladěnější. Jak barevností, tak i kombinací surovin.
Během kurzu vaření v Praze budete připravovat studené i teplé delikatesy a pak vše samozřejmě ochutnáte, abyste svůj um mohli zhodnotit. A že bude co ochutnávat! Jestli hledáte ideální dárek pro zmlsané gurmány, právě jste ho našli.
Obecný program zážitku
- Kuchařský kurz přípravy fingerfood delikates probíhá v Praze, Holešovické tržnici, kde se vás ujme profesionální kuchař a provede vás přípravou jednotlivých pokrmů krok za krokem.
Co si během kurzu přípravy fingerfood připravíte?
- Tortillu s krémovým sýrem a uzeným lososem
- Žampiony restované s petrželí a jarní cibulkou
- Cherry rajčátka zapečená s kozím sýrem
- Blanšírovanou zeleninu v balíčku
- Fazolové lusky ve slanině
- Kanapky se šunkou a sýrem, zdobené modrým sýrem a sušeným rajčetem
- Košíčky s krevetami
- Kanapky s kaviárem
- Pečené papriky v parmské šunce
- Celerový salát s jablkem
- V ceně kurzu jsou kvalitní čerstvé suroviny, zapůjčení kuchařského vybavení a také alko i nealko občerstvení. Kurz probíhá v malém kolektivu s maximálně 11 dalšími účastníky. Doba trvání je 3–3,5 h.
adrop
Datum:
23.01.2023 - 31.12.2023
Kraj:
Kategorie:
Částka:
2 990,00 Kč