Sold
Luxusní 7chodové degustační menu pro dva
Přijměte pozvání Culinary Clubu ČR a nechte se královsky pohostit. Podávat se bude speciálně sestavené 7chodové menu s podtitulem „z našich farem a statků“, které pro vás šéfkuchař Petr Erin Kováč uvaří ze surovin od regionálních pěstitelů a chovatelů. Chuťový zážitek navíc umocní interiér, který bude vyzdobený tak, aby se co nejvíce blížil přírodě, a atmosféru podtrhnou i zvuky a vůně přírody.
7chodové degustační menu „z našich farem a statků“ pro 2 osoby
- 2× amuse bouche, 40 g
- Želé s jádry vlašských ořechů marinovaných v moravském calvadosu s čerstvým ovocem
- 2× studený předkrm, 70 g
- Filátko zauzeného potočního pstruha s vanilkovou espumou a ostružinou
- 2× polévka, 0,15 l
- Slepičí consommé s baby karotkou, masem a pažitkou
- 2× teplý předkrm, 100 g
- Svíčková z mléčného telete připravená metodou sous-vide, žampion, romanesko, dýňové pyré
- 2× hlavní chod, 100 g
- Supreme z farmářského kohoutka na víně, pastinákové pyré
- 2× mezichod, 50 g
- Sorbet
- 2× dezert, 100 g
- Čokoládový fondant s lesním ovocem a lístky máty
Culinary Club ČR z.s.
Příkop 843/4, Brno, 60200
Datum:
29.01.2019 - 05.02.2019
Kraj:
Kategorie:
Částka:
889,00 Kč