Popular categories

Sold

Luxusní 7chodové degustační menu pro dva

Přijměte pozvání Culinary Clubu ČR a nechte se královsky pohostit. Podávat se bude speciálně sestavené 7chodové menu s podtitulem „z našich farem a statků“, které pro vás šéfkuchař Petr Erin Kováč uvaří ze surovin od regionálních pěstitelů a chovatelů. Chuťový zážitek navíc umocní interiér, který bude vyzdobený tak, aby se co nejvíce blížil přírodě, a atmosféru podtrhnou i zvuky a vůně přírody.  
 
7chodové degustační menu „z našich farem a statků“ pro 2 osoby
  • 2× amuse bouche, 40 g
  • Želé s jádry vlašských ořechů marinovaných v moravském calvadosu s čerstvým ovocem
  • 2× studený předkrm, 70 g
  • Filátko zauzeného potočního pstruha s vanilkovou espumou a ostružinou
  • 2× polévka, 0,15 l
  • Slepičí consommé s baby karotkou, masem a pažitkou
  • 2× teplý předkrm, 100 g
  • Svíčková z mléčného telete připravená metodou sous-vide, žampion, romanesko, dýňové pyré
  • 2× hlavní chod, 100 g
  • Supreme z farmářského kohoutka na víně, pastinákové pyré
  • 2× mezichod, 50 g
  • Sorbet
  • 2× dezert, 100 g
  • Čokoládový fondant s lesním ovocem a lístky máty 
Culinary Club ČR z.s.
Příkop 843/4, Brno, 60200

Datum: 

29.01.2019 - 05.02.2019

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

889,00 Kč