Popular categories

Sold

Menu s masem churrasco grilovaným na jehle

Grilování masa na jehle, tedy španělskou metodu churrasco parádně ovládají kuchaři restaurace Vistagrill. Ochutnávat budete jak speciality z hovězího masa, tak třeba kuřecí křídla, delikátní vepřovou panenku nebo zvěřinu. Maso doplní variace chutney a dresinků i pořádná porce příloh a zeleniny. Závěrem si vychutnáte zmrzlinový dezert.
 
4× maso na jehle
  • 100 g krůtích srdíček 
  • 100 g kuřecího Teriyaki 
  • 100 g vepřové panenky ve slaninové košilce
  • 100 g hovězího masa pikaňa (květová špička)
  • 3× chutney a dresinky    
  • Cibulové chutney
  • Rajčatová pikantní salsa
  • Bylinkovo-česneková omáčka
  • Přílohy
  • 2× pečená brambora v alobalu (slanina, cibulka) 
  • 150 g zeleninového salátu – mix trhaných salátů a zeleniny, domácí pesto, zálivka
  • Pečivo
  • 2× dezert
  • Zmrzlinové Vertigo (2 kopečky vanilkové zmrzliny, horká čokoláda, šlehačka) 
Vistagrill restaurant
Dvořákova 3602/17, Znojmo, 66902

Datum: 

20.03.2019 - 27.03.2019

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

499,00 Kč